Biotop Pomoč in svetovanje
Tel.: +386 (0) 3-817- 1170
 slovensko deutsch english

Home
Sokovi in bio-vina
Olja, zeliča in začimbe
Izdelki za zdravo prehrano
Izdelki za zdravje in dobro počutje - wellness
Mlini, sokovniki & kuhinjski pripomočki
Drugi Izdelki
Super ivila v bio kvaliteti
V teku..
Recepti
Postopek naročanja
Kontakt
Postopek Naročanja
Postopek naročanja

Če elite naročiti izdelke iz nae internetne-ponudbe, lahko to storite s tem, da nam poljete povpraevanje.  To storite tako, da izberete eljene izdelke iz nae ponudbe, jih vstavite v koarico  in izpolnite povpraevanje za naročilo na spodaj priloenem obrazcu. Po prejemu vaega povpraevanja, vam bomo preko elektronske pote poslali nao ponudbo s ceno, rokom dobave in stroki dostave.


Iz prejete ponudbe izberite izdelke in izpolnite naročilo ter nam naročilo poljite po internetu ali na fax. t. 00386 (0)3 817 11 77.

Vse izdelke iz nae ponudbe si lahko ogledate in kupite tudi v nai prodajalni zdrave hrane na lokaciji PC CELEIAPARK Akerčeva 14 v Celju (nasproti glavne avtobusne postaje). Po predhodni najavi vam nudimo degustacijo ivil, demonstracijo aparatov in strokovne nasvete o zdravi prehrani.

Običajni rok dobave je tiri do pet delovnih dni po prejemu vaega pisnega naročila. Plačilo poiljke izvrite osebno dostavljalcu poiljke ob prevzemu blaga. Pri vrednosti naročila preko EUR 80,-, stroke dostave na območju Slovenije plača podjetje Mediacor.

Za dostave izven ozemlja republike Slovenije je mona dobava po predhodnem dogovoru. Vsi podatki (cena, rok dobave in stroki dostave) bodo razvidni iz nae ponudbe in so odvisni od vrednosti naročila.


Gospod  Gospa
Ime*:   Priimek*:
Podjetje:   Dejavnost:
Ulica*:   Potna t. / Kraj*:  
Drava*:   Email*:
Tel.*:   Fax:
* Izpolnitev vseh z zvezdico oznacenih podatkov je obvezno.
Koarica je prazna.

Komentar:
Koarica:
Koarica je prazna
Oddaj povpraevaje